Független Projektiroda Kft.

Széchenyi 2020 Pályázatok

Telefon: +36-30-763-29-63
E-mail: pv@fpiroda.hu
Cím: 1042 Budapest, Petőfi utca 20.

Energetika

ENERGETIKA

 

A fosszilis energiahordozók felhasználásának csökkentésére, illetve hatékonyabb kihasználására mutató törekvésekhez Magyarország is kapcsolódik. Az épületek hőtechnikai adottságainak javítására, a használati meleg víz eszközeinek és technológiájának korszerűsítésére, világítási berendezések átalakítására, valamint a megújuló és zöldenergiai rendszerek kiépítésre és alkalmazására, továbbá a távhő szektor korszerűsítésére a 2014-2020 közötti időszakban is jelentős támogatást érhető el.

Energetikai pályázatokon a vállalkozások, nonprofit szervezetek, önkormányzatok és a központi költségvetési szervek indulhatnak. A különféle pályázati konstrukciók alkalmazkodnak az eltérő gazdálkodási formákhoz, így mindenki megtalálhatja a kiírások közül a saját vállalkozására, vagy intézményére szabott projektet.

A pályázatok elérésének feltételei:

- energetikai mérések elvégzése;

- megvalósíthatósági tanulmány összeállítása;

- pályázati dokumentáció, és mellékleteinek feltöltése;

- energetikai tanúsítvány csatolása.

Energetikai pályázatokon azok indulnak sikerrel, akik az előkészítést legalább 6 hónappal a pályázat várható beadása előtt megkezdik.

 

Első lépésként, javasoljuk, töltse ki az alábbi Energetikai ajánlatkérés táblát. Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatást adnak  az Ön cége pályázatképességéről és a támogatás elérésének módjáról.